Левият краен бранител на ЦСКА - София Брадли де Нойер ще

...
Левият краен бранител на ЦСКА - София Брадли де Нойер ще
Коментари Харесай

Стана ясно защо Брадли де Нойер е аут за мача с Арда

Левият краен защитник на ЦСКА - София Брадли де Нойер ще пропусне днешния двубой с Арда от 16-ия кръг на efbet лига. Нидерландецът не попадна в групата на Саша Илич за срещата и не отпътува със съотборниците си за Кърджали. Причината за това е температура, която е застигнала 24-годишния състезател през вчерашния ден сутринта, оповестява " Тема Спорт ".
 ЦСКА - София ще брани върха в Кърджали
 ЦСКА - София ще брани върха в Кърджали

Той остана да се лекува в София, като на " Армията " се надяват да бъде на линия за предстоящото във вторник посещение на Локомотив (Пловдив).

Сръбският ментор за трети път от началото на сезона по една или друга причина не може да употребява нидерландеца. Той бе осъден за плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите против Базел поради червен картон, който получи след края на гостуването на Сейнт Патрикс, а при започване на този месец бе и контузен. Защитникът не взе присъединяване в мачовете с Пирин Бл (2:1) и Лудогорец (1:2).

В групата на столичани за мача с Арда не попаднаха и бранителят Енес Махмутович, с който “червените ” ще опитат да се разделят по време на зимната пауза, както и офанзивните футболисти Симеон Александров и Бисмарк Чарлс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР